Újra PlayIT a HUNGEXPO-n

2017. november 16., csütörtök

November 18-19-én ismét megrendezésre kerül a PlayIT a HUNGEXPO-n, amely az ország egyik legnagyobb ifjúsági rendezvénysorozata. A kiállításon a számítógépes játékpiac újdonságait és a technológiai fejlesztéseket mutatják be.

Az esemény programját eSport versenyek, videós közönségtalálkozók és cosplay („costume play” – az előadó-művészet egyik ága, amelyben a részvevők különböző jelmezeket és kiegészítőket viselve jelenítenek meg egy karaktert, ötletet vagy koncepciót) bemutatók teszik még színesebbé.

Az idei évben a rendezvény egyik fő témája a Trónok Harca lesz. November 18-án Trónok harca két sztárja, A Hodort játszó Kristian Nairn és a Meera Reed karakterét megformáló Ellie Kendrick nem csak egy dedikáláson, hanem egy közös fotózáson is részt vesz majd, így a rajongók egy életre szóló élménnyel távozhatnak a rendezvényről.

2015 óta a Hungexpo Budapesti Vásárközpont ad otthont a PlayIT fővárosi rendezvényének, ahol a tavaly évhez hasonlóan a rendezvényen idén is vendégül látják a Para-fitt Egyesület mozgás- és értelmi sérült fiatal sportolóit, akik nemcsak a kiállításon vehetnék részt, hanem a szombati Sound of Thrones Symphonic Live koncerten is.