Több, mint Baba-Expo

2018. október 3., szerda

2018. Október 14., vasárnap, 9.00-16.00-ig HUNGEXPO B pavilon. A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

Nálunk mindenki megtalálja amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, MAM, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, BABAVERDA, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame,  Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

Ezen kivül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

Óránként ajándék sorsolás a belépők között! Fődij egy wellness hétvége a Döbröntei Hasik Welness és Konferencia Hotel **** -be!!!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat.

Pestibabaexpo belépőjegyével az OTTHON DESIGN KIÁLLÍTÁS VASÁRNAP INGYENESEN LÁTOGATHATÓ!

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad helyünk van! Ha szeretne jönni hívjon minket! Készséggel segítünk! 06 70 611 33 77
Magánszemélyek asztalfoglalással kapcsolatosan a 06 30 820 47-47-es számon érdeklődhetnek.

Honlap: www.pestibabaexpo.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/pestibabaexpo/
Email: 
info@baba-expo.hu
          marketing@baba-expo.hu

Jegyvásárlás a helyszinen!
Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes! 

PARKOLÁS INGYENES!