TisztaShow - Minden, ami takarítás

2016. augusztus 1., hétfő

A takarításról sokat beszélünk, szinte mindenki műveli, de kevesen vannak a hivatásos takarítók, akik szakemberként pontosan tudják, egy adott felületre milyen hatékony, környezetbarát megoldás létezik. Most egy helyen bemutatjuk, milyen professzionális technológiák, újdonságok vannak e téren, hogy mind a háziasszonyok, mind a potenciális megrendelők lássák, mit tud ma a takarító szakma.

Mitől jobb egyik porszívó vagy kezelőszer, mint a másik? Milyen környezetbarát megoldások léteznek a takarításban? Valóban csak a környezetszennyező klóros vegyszerekkel lehet fertőtleníteni? Milyen megoldásokat ajánlott használni speciális környezetben, például kórházban vagy egy óvodában? Mivel takarítsunk otthon, ha nem csupán látszólagos tisztaságot szeretnénk elérni, de hatékony, környezetkímélő módon takarítanánk és fertőtlenítenénk, például kisbaba mellett? Milyen takarítószerek léteznek, amik nem allergizálnak?

Ezek a kérdések szinte mindenkit foglalkoztatnak, de a válaszokat eddig nem volt kitől megkapni, csak a reklámokból hallottuk a hangzatos ígéreteket.

Most azonban nem csak ígérgetünk, de bizonyítunk is! 2016. október 21-22-én a takarító szakmában tevékenykedő cégek, forgalmazók, szolgáltatók mutatkoznak be. Egy helyen látható minden, amit ma a szakma nyújtani tud: professzionális eszközök mellett jelen lesznek azok a szakemberek, akik nélkül nem lehet eligazodni a számok, szakkifejezések és szlogenek között.

De nem csupán kiállítunk, hanem bemutatunk is. A Technológiai Bemutatótéren lesznek láthatók azok a hatékony módszerek, amelyekkel egy-egy adott felület megfelelően tisztítható, hogy a látogatók a saját szemükkel győződjenek meg az eredményről.

A Takarítók Utcájában a szolgáltatókkal találkozhatnak, így egy helyen összehasonlíthatják az ajánlatokat, megtalálhatják a saját igényüknek leginkább megfelelő szolgáltatót, legyen szó egy otthon vagy egy irodaház takarításáról.

A standokon az egyes cégek teljes termékpalettáját megtalálják, akár olyan eszközökkel is találkozhatnak, amelynek eddig a létezéséről sem tudtak. Kérdezhetnek, kipróbálhatnak, megnézhetnek mindent.

A szakma 21-én a konferencia keretében olyan előadásokat hallgathat meg, mely megvilágítja a megrendelői oldal igényeit, segíthet a vezetői döntések meghozatalában.

A családokat pedig 22-én különböző játékos programokkal és bemutatókkal várjuk, hogy kicsik és nagyok egyaránt lássák, mitől lehet más a takarítás, mint amit eddig gondoltak róla.

Jöjjenek el, győződjenek meg a saját szemükkel arról, milyen is a hatékony takarítás a 21. században! Mi tudjuk a megoldást, most meg is mutatjuk.

További információk: www.tisztashow.hu