PESTI BABA EXPO

2019. október 7., hétfő

2019. október 20., vasárnap, 9.00-16.00-ig Budapest - HUNGEXPO B pavilon

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

Sőt! Ingyenesen baba szívhang hallgatás is lesz!

Nálunk mindenki megtalálja amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee,  KRIO őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Magyar Államkincstár, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame,  Univer, Kynga body, Tündérszép bababolt és még sorolhatnánk.

Ezen kivül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

Óránként ajándék sorsolás a belépők között! Fődíj egy 3 nap 2 éjszakás pihenés a Noszvaji OXIGÉN Wellness Hotelben!!!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat.

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad helyünk van! Ha szeretne jönni hívjon minket! Készséggel segítünk! 06 70 611 33 77

Bővebben: ITT 
Facebook  
Email: 
info@baba-expo.humarketing@baba-expo.hu

Jegyvásárlás a helyszínen!
Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes! 

A PARKOLÁS INGYENES!!!

Várunk mindenkit szeretettel!

Országjáró Baba-Expo Kft. munkatársai