Őszi zsongás a HUNGEXPO-nál

2016. október 19., szerda

2016 őszén ismételten rengeteg nagy belföldi rendezvény választotta helyszínéül a HUNGEXO-t. Alig 3 hónap leforgása alatt több, mint egy tucat kiemelkedő rendezvénynek ad otthont Magyarország legnagyobb multifunkcinális rendezvényhelyszíne, a palettán különböző tematikájú kiállításoktól elkezdve a konferencián át, a zenés-táncos rendezvényig gyakorlatilag minden megtalálható, ezzel is alátámasztva a HUNGEXPO sokszínű kihasználhatóságát.

Szeptember közepén a Drón és Robotika Show kápráztatta el elsőként a látogatókat, amit a nagy sikerű Országjáró BabaExpo követett, majd az 1000 fős, B2B Sonepar kiálltással zárult a hónap.

Az októberi első nagy rendezvény a HANOSZ szervezésében létrejövő, 20.000-es látogatottságú Music Expo volt, mellyel párhuzamosan került megrendezésre a Mondocon rendezvény, ami a mangafanok szokásos negyedéves programja. Október közepén a SzakMÁzz! Kiállításnak volt lehetőségünk otthont adni, ami remek platformként szolgál arra, hogy a fiatalok számos szakmát megismerhessenek és ezáltal elinduljanak pályájukon. Alig ért véget a Szakmázz Kiállítás, máris megnyitotta kapuit a fogászati szakma részére DentalWorld kiállításunk, ezt követően a hónapot egy újabb szakmai kiállítás, a Tiszta Show zárta.

A novemberi rendezvények sorát a nagysikerű Őszi Esküvő kiállítás nyitja majd, amire minden évben házasodni kívánók ezrei özönlenek, hogy ötleteket gyűjtsenek a Nagy Napra. A hónapban a HUNGEXPO két kiemelkedő zenés-táncos eseménynek is otthont ad majd: a Bónusz Fesztivál kifejezetten az elektronikus zenei imádóit várja, míg a Total Dance a retro szerelmeseinek ideális program.  Novemberben a horgászok sem unatkoznak majd, hiszen a PontyShow-n megtalálnak majd mindent, ami a hobbijuk legmagasabb szinten való űzéséhez szükséges. Az őszi rendezvények hosszú sorát a PlayIT kiállítás zárja majd, mely nyitott kapukkal várja a videojátékok rajongóit rengeteg színes programot kínálva.