MICE Business Day

2016. október 14., péntek

2016. november 15-én második alkalommal kerül megrendezésre a MICE Business Day elnevezésű egynapos nemzetközi workshop a Várkert Bazárban. Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

A rendezvényen hazai és külföldi konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és nyílik lehetőségük ajánlataik bemutatására utazási irodák, konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére. A kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

A magyar szakmai vásárlók mellett a környező országokból is érkeznek majd látogatók, továbbá a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében közel 30 hosted buyer vesz részt az eseményen.

Egy kihagyhatatlan nap mindazoknak, akik MICE területén dolgoznak!

Abban az esetben, ha Ön utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

Az ehhez kapcsolódó kötelező, online regisztrációs ívet és további információt itt talál: http://www.micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

Végül, de nem utolsó sorban, ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. Erről további információt itt talál: http://micebusinessday.hu/szakmai-latogatok.php

Várjuk szeretettel akár kiállítóként, akár látogatóként! http://micebusinessday.hu/