Drónverseny & Robotika Show

2016. augusztus 11., csütörtök

2016. szeptember 10-én egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb show-val ünnepeljük a hazai robotika és drónközösséget a Hungexpón. A “legek” kiállításán a fantasztikus drónversenyek mellett a legnagyobb hazai egyetemek, tudományos előadások, drónszumó, FPV Modell Autó, FPV Go-Kart, Lego Mindstorms, Robocup, KUKA Robotics, Puli Space Holdjáró, virtuális valóság, robot és drónépítő workshopok várják a közönséget.

A Drone Prix Hungary versenysorozat döntője a világ egyik legnagyobb fedett versenypályáján kerül megrendezésre, Magyarországon eddig soha nem látott látványvilággal. A bajnokság mellett a látogatók megismerkedhetnek a legmodernebb, ipari, mezőgazdasági és versenydrónokkal. A Drónsimogatókban animátorok segítségével a közönség kipróbálhatja a multikopterek vezetését, de virtuális valóságban is átélhető lesz a repülés élménye. Az autók szerelmeseinek az FPV modellautó bajnokság, és az FPV Go-Kart pálya kínál izgalmakat. A Puli Space 100 négyzetméteres Holdbázis díszletében bárki vezetheti a budapesti cég valódi holdjáróját.

Az előadásokon terítékre kerül többek között az ember-robot interfész, az ipari informatika legújabb trendjei, az időjáráskutatás, a marskutatás, a Higgs Bozon és a sötét anyag, a Google Lunar XPRIZE. Az ipari robotika legnagyobb ászai és a legjobb hazai egyetemek és kutatólaborok is tiszteletüket teszik a kiállításon, amellett, hogy minden  megvásárolható, ami a drónozáshoz csak kellhet. Kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a robotok és drónok világában, így garantált, hogy 0-99 éves korig mindenki megtalálja a maga programjait a szeptember 10-i Drónverseny & Robotika Show-n!

További információ:

Honlap: droneprix.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/events/526934777462440/
Info email: info@droneprix.hu
Jegyvásárlás: https://shop.ticketpro.hu/hu/Event/Detail/3813/dronverseny-robotika-show