A HUNGEXPO is képviselte magát a sikeres MICE roadshow-n az Egyesült Államokban

2016. június 2., csütörtök

Május közepén a New York-i magyar külképviselet egy nagysikerű MICE témájú roadshow-t szervezett a cseh külképviselettel közösen. A négy napos program 4 szakmai kapcsolatépítő rendezvényt foglalt megában a következő 4 amerikai nagyvárosban: New York, Washington D.C., Minneapolis és Chicago.

A roadshow elsődleges célja a magyar főváros, Budapest és a cseh főváros, Prága amerikai piacon való népszerűsítése volt, valamint, hogy a résztvevők számára betekintést engedjen a régió nyújtotta végtelen lehetőségek tárházába.

Mindegyik eseményen a rendezvényszektor 40 szakembere vett részt, corporate cégek, incentív ügynökségek, szövetségek és konferenciaszervező cégek képviseletében. A magyar piacot 7 szolgáltató képviselte, beleértve a HUNGEXPO képviselőjét, Zombor Zsófia értékesítési és projekt managert is, Prágából pedig egy 6 fős delegáció érkezett.

A részvevő szolgáltatók egybehangzó véleménye alapján a roadshow hatalmas siker volt, mindenki számos ígéretes új kapcsolattal tért vissza városába.