• #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #

Vendégrendezvény értékesítési csapat

Kristóf Anita
Vendégrendezvény Értékesítési Igazgató
kristof.anita@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6520

Anita 2009-ben nemzetközi rendezvény értékesítőként érkezett a Hungexpohoz, ezt megelőzően öt évet a Magyar Kongresszusi Irodánál dolgozott, itt projektmanagerként szerzett tapasztalatokat és kapcsolatokat a MICE területén. 2012 óta vezeti a Vendégrendezvény értékesítési csapatot, elsősorban nagy külföldi és belföldi rendezvények értékesítésében és levezénylésében vállal szerepet. Számos nemzetközi szakmai nemzetközi rendezvényen képviseli a Hungexpot. MPI tag. Németül, angolul beszél, szereti kipróbálni a nemzetközi gasztronómia újdonságait és maga is remek szakács.

 

 

Lugosi Dorottya
Értékesítési Manager - Belföldi rendezvények
lugosi.dorottya@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6131

Dorottya a hazai vendégrendezvények értékesítési managere, 2012 óta erősíti a Hungexpo értékesítési csapatát. Legyen az céges csapatépítő tréning, elegáns gálavacsora, filmforgatási helyszín vagy árubemutató, Dorottya a legkreatívabb ötletekkel segíti a tervezést. Korábban a beutaztatásban dolgozott, a MICE piacon a világ egyik vezető utaztató cégénél. Németül és angolul beszél, hobbija a természet és az állatok.

 

 

Opitzer Ágnes
Értékesítési és Projekt Manager
opitzer.agnes@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6154

Ágnes főleg a külföldi corporate vendégrendezvények projektmanagementjével foglalkozik, ő a fő kapcsolattartó az ügyfél felé miután a szerződés aláírásra került. Ágnes 2010 óta erősíti a Hungexpo csapatát, előtte a szállodaiparban szerzett tapasztalatot, mint bankett értékesítési manager, az Accor szállodaláncnál. Angolul és franciául beszél, valamint egy kicsit németül. Szabad idejét főleg családjával tölti.

 

Albert Erzsébet
Értékesítési Manager – Nemzetközi Kongresszusok
albert.erzsebet@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6271

Erzsébet a Vendégrendezvények értékesítési managere, ezen belül a nemzetközi szövetségi kongresszusok tartoznak hozzá. A Hungexponál 1996-ban kezdett el dolgozni marketing osztályvezetőként, később a cég nemzetközi kapcsolatok managere volt, majd a privatizációt követően nemzetközi kongresszusok manager lett. A Hungexpo előtt az egyik legnagyobb magyar külkereskedelmi vállalatnál dolgozott 17 éven át promotion managerként, ahol többek között több száz kiállítási megjelenést szervezett a cég számára külföldön és belföldön egyaránt. Angolul és németül jól beszél. Nagy természet- és állatbarát, nagyon szeret kirándulni.

 


Szűcs Balázs
Értékesítési Manager - Nemzetközi vállalati rendezvények
szucs.balazs@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6171

Balázs a külföldi vállalati/corporate vendégrendezvények értékesítési vezetője, 2014-ben csatlakozott az értékesítési csapathoz. A marketing és sales szakember korábban a Magyar Turizmus ZRt-nél dolgozott marketing vezérigazgató helyettesként illetve vezette a new yorki és londoni külképviseleteket, legutóbb pedig a Marriott lánc GSA sales managere volt. Angolul és németül beszél, szenvedélye az utazás és a természetjárás.

 

Portrusching Annamária
Junior Projekt Manager
portrusching.annamaria@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/263-6234

Annamária 2015 júniusában gyakornokként kapott lehetőséget, hogy tagja legyen a Hungexpo vendégrendezvény értékesítési csapatának. Decembertől, a gyakornoki idő leteltével, mint rendezvényértékesítési asszisztens segítette tovább a csapat munkáját, majd 2017 év elejétől junior projekt manager munkakörbe került. Főleg nemzetközi rendezvények előkészítésében és lebonyolításában vállal szerepet. Angolul beszél, szabadidejét aktív pihenéssel, többek között úszással, vitorlázással és utazással tölti.

 

 

Tanárki Nikolett
Projekt Manager-Nemzetközi Rendezvények
tanarki.nikolett@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/ 263-6079

Nikolett 2016-ban csatlakozott a Hungexpo Vendégrendezvény értékesítési csapatához, nemzetközi rendezvények projekt menedzselésével foglalkozik. Korábban egy külföldi tour operator cég magyarországi irodájában szerzett tapasztalatot, mint Sales Manager, valamint több évet töltött el nagy létszámú, ifjúsági- és sportrendezvények szervezésében. Angolul és kicsit németül beszél, a   jövőben pedig a francia nyelv elsajátítását tervezi. Szabadidejét legszívesebben barátaival és családjával tölti vagy a művészetek iránti szenvedélyének áldoz. 

 

 

Pál Bianka
Értékesítési Manager - Nemzetközi vállalati rendezvények
pal.bianka@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/ 263 6094

Bianka a nemzetközi corporate rendezvények értékesítésével foglalkozik a német, francia és Benelux piacokon, 2017 óta erősíti a Hungexpo csapatát. MPI tag. Korábban az Accor szállodaláncnál dolgozott mint MICE Sales Manager, ahol a turizmuson belül értékes kapcsolatokra és tapasztalatra tett szert. Angolul és németül beszél, szabadidejében pedig egy együttesben énekel és szeret koncertekre járni.

 

 

Vörös János
Junior Projekt Manager
voros.janos@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/ 263 6051

János közgazdasági tanulmányai végeztével, 2015-ben csatlakozott a Hungexpo csapatához, saját rendezésű kiállítások szervezőjeként. 2016-tól a vendégrendezvény részlegen látja el a szerződött projektekhez tartozó operatív szervezési feladatokat. Jól beszél angolul és németül. Szabadidejét sportolással, azon belül is kerékpározással tölti.

 

 

Korsós Katalin
Marketing Manager
korsos.katalin@hungexpo.hu
Tel.: +36 1/ 263 6087

Kata 2017-ben marketing menedzserként csatlakozott a Hungexpo Vendégrendezvény értékesítési csapatához. Korábban hazai PR ügynökségeknél hazai és nemzetközi ügyfelek PR és marketing kampányait vezette. Angolul beszél. Szabadidejét legszívesebben kirándulással tölti.